Forsøk på en liten oppklaring.

Det blir 3 videoer, og muligens en "sammendrag" video, jeg lover at jeg skal gjøre så godt jeg kan for å korte de ned og ikke lage de like lange og kjedelige som denne :-)

Forsøk på en liten oppklaring.
Starten ved Trondsbu

2020 Hardangervidda tur.

Jeg føler at jeg blir nødt til å oppklare ymse ting før jeg begynner å sy i sammen det jeg har av video materialet fra Hardangervidda turen vår i 2020.

På grunn av villrein jakten som pågår oppe på Hardangervidda og varer ca en måned så ble mine turplaner endret underveis, stort sett hele tiden.

Jeg endret planer flere ganger per dag, helt frem til jeg slo meg med ro at jeg gjorde best i å følge de råd som ble gitt, og holde meg unna jakt terrenget. Og av den grunn så er det jeg sier i de kommende videoene ikke nødvendigvis korrekt. Derfor ønsker jeg å informere om dette på forhånd som en liten oppklaring på hvorfor jeg endrer mening i videoene hele tiden.

Grunnen er rett og slett veldig sprikende råd fra flere forskjellige jegere.

På vei innover med 43 kg sekk

Planen var opprinnelig å gå til Besso, Bessevannet, Dimmedalen og Olsenhylen med mer. Men jeg ble værende på Sandhaug hele tiden unntatt når jeg gikk fra og til Trondsbu der jeg parkerte bilen. Jeg hadde noen korte turer til nutene i området for å ta bilder, og jeg har faktisk over 400 bilder med meg på minne kortet.

Jeger på vei innover Hardangervidda, bildet er tatt ved Snero.

Jeg har også ganske mye video materialet, av meget varierende kvalitet. Ikke med tanke på kvaliteten på selve video filen, men mer med tanke på innholdet der jeg snakker en del tull. Jeg velger faktisk å ta med en del tull prek, når jeg er helt i kjelleren og når jeg snakker med meg selv og har det som kan kalles noen ganske så tørre kommentarer.

Skal dette bli gjort på en skikkelig måter så blir jeg helt nødt til å være meg selv, på godt å vondt .

Hvis jeg babler vei uten å forklare godt nok hva det handler om, vær snill å legg igjen en kommentar så skal jeg oppklare dette. På turene våre så vil jeg prøve å snakke til kameraet på en avslappet måte, som om jeg snakker med en venn, dette er den eneste måten dette kan funke for meg.

Hardangervidda 2020

Litt om turen:

Turen ble avkortet ganske kraftig både i km og i tid grunnet reinjakt, nå vet dere dette før jeg syr sammen videoene til 4-5 videoer. Det jeg sier stemte da, men stemmer nødvendigvis ikke nå lenger. Jeg og Kenny hadde en utrolig flott tur, med masse gode opplevelser, og som alltid så lærte vi en hel haug om oss selv og om det å være på tur. Turen var helt fantastisk, og det er ingen sure miner fordi den ikke gikk helt etter planen.


UTROLIG lang og tjørr video ser jeg nå, men kan jo ikke slette den når jeg først har laget den :-)

Litt bilder:


Hjertelig tusen takk for at dere stakk innom siden vår, og så kommer de andre i redigerte utgaver etter hvert.

Det blir 3 videoer, og muligens en "sammendrag" video, jeg lover at jeg skal gjøre så godt jeg kan for å korte de ned og ikke lage de like lange og kjedelige som denne :-)

Jeg håper at jeg har forbedret meg noe siden denne videoen ble tatt opp... ;-)

Jeg har virkelig lært litt om dette på min 2020 tur, jeg jabber og jabber, men allikevel så kunne jeg hatt behov for mye mer "annet" materiale å velge mellom når jeg skal prøve å sette sammen en video snutt. Takk igjen, ha en nydelig søndag videre :-)

Tusen takk, jeg setter stor pris på hvis du ønsker å abonnere på bloggen her og på YouTube kanalen vår.