August 2022 // Månedens oppsummering.

Denne månedens høydepunkt er veldig lett å plukke ut, det var en tur med broderen i Austheiene.

August 2022 // Månedens oppsummering.

En litt forsinket oppsummering grunnet ferie og tur :-)

Broderen benytter alle pausene mine til å se litt på Liverpool kampen :-)

Planen med denne posten er å lage en listen oppsummering av ukene som har gått, så dette blir et innlegg for de som vil bli litt bedre kjent med oss, uten at det blir for privat.

Se også månedens utvalgte podcast episode, video og låt i bunnen av posten 😎


Denne månedens høydepunkt er veldig lett å plukke ut, det var en tur med broderen i Austheiene. Turen varte i en liten uke der vi endret planen litt på slutten fordi terrenget var mye tøffere enn det jeg/vi hadde sett for oss.

Men vi konkluderte vel mer eller mindre med at Austheiene er gaven som aldri slutter å gi, det kommer alltid en ny topp, og det der ikke over før det er over.

Det kommer et kort blogginnlegg om denne turen etterhvert.

Jeg vil også benytte anledningen til å rette et rungene TUSEN TAKK til min kjære datter og svigerinne som kjørte oss opp til tur start og hentet oss igjen!


Bøkene jeg nevnte i Juli posten ligger fremdeles uleste, «Pelsjegerliv» vil jeg spare til å lese på tur, og "Helt Konge" av Øystein «Pølsa» Pettersen har jeg vel lest en tredjedel av.

Ellers så har det ikke skjedd så mye, mye av August har gått med til å tenke på turen, Formel 1 løp i Belgia og i Nederland.

Når det gjelder bilbytte så er jeg super happy med min «nye» Volvo V60 Hybrid, selv om rekkevidden på kun strøm er nærmere 3 mil enn 5 mil som oppgitt. Jeg har vel konkludert med at det mest økonomiske er å la bilen velge selv ved å sette den i Hybrid modus, da ligger forbruket på ca. 0,19 de første 5-6 milene og øker opp til ca. 0,39 etter dette. Jeg fikk også teste firhjulstrekker da jeg satte meg bast her om dagen, og den fungerte veldig bra, rett opp uten et minste hjulspinn.


Jeg ønsker også å dele den podcast episoden, videoen og låten jeg har satt mest pris i måneden som gikk i disse postene. (Dette kan være både gamle og nye videoer og sanger)


Månedens podcast episode er fra podcasten Rekommandert, og er igjen noe spesiell. Jeg ble tipset om denne episoden fra 2020 på jobben, flere av de jeg jobber med har faktisk reiste bort for å høre Rekommandert podcast episoder live under innspilling.

Rekommandert sin egen episodebeskrivelse av «Norske Kjemper» og handler om:

Høsten på Rekommandert sparkes, på høyt vis, i gang mandag 31.august. Temaet er norske kjemper. Og med det så mener vi denne gangen kjemper i fysisk forstand. Nordmenn som har vært såpass lange at de har gjort antall centimeter over bakken til et levebrød. Bent Julenissen Lønrusten (ja, han heter faktisk det) har gravd seg ned i temaet gjennom en årrekke og funnet et overraskende friskt antall av nordmenn som har påberopt seg de utroligste høyder for å få til smør på brødet. Det blir historier om alt fra løgner, pussige obduksjoner og utferdstrang til freaskshows og samlemani.

«Norske Kjemper»


Månedens video for meg blir denne, igjen en litt spesiell video som ikke har noe med friluftsliv å gjøre:


Låten som denne måneden har fått plass i min «Bonfire» spilleliste er «Midt om natten» med Kim Larsen.


Johnsen on VERO™
F1 and Motorsports fan. Grandfather and owner of King Kenny 🐾 In a world where you can be anything - be kind.

Johnny 's bookshelf: currently-reading

A Promised Land
tagged: currently-reading
Mansell: My Autobiography
tagged: currently-reading
I am Zlatan Ibrahimovic
tagged: currently-reading
Voyager
tagged: currently-reading
Life to the Limit: My Autobiography
tagged: currently-reading

goodreads.com