Garmin tactix 7 serien

Garmin tactix 7 serien er utviklet etter militær standard (MIL-STD-810)

Garmin tactix 7 serien

“Drømmeklokka fra Garmin”

Garmin tactix® 7 serien - Foto: Garmin Nordic Norway AS

Garmin har nylig lansert sin nye tactix® 7 serien, dette er en serie med spesialutviklede GPS-multisportklokker for taktisk bruk, men også for tur bruk.

Men Garmins nye tactix 7 serie er også ideell for hverdagsbruk selv om den til og med har spesialfunksjoner for bruk i mørket med multi-LED-lys og er kompabilitet med nattkikkert.

Uansett om man behøver en klokke til trening, en navigasjonsklokke for friluftsliv og jakt så er tactix 7 en klokke som hjelper deg frem til målet.

Utviklet for å tåle det meste. - Foto: Garmin Nordic Norway AS

Den robuste tactix 7 serien er utviklet etter militær standard (MIL-STD-810) og er vanntett i henhold til 10 ATM

Skjerm.

Klokkene i tactix-serien leveres med en svart taktisk QuickFit nylonrem og en stor 1.4 tommer skjerm med safirglass.

Safirglass anses for å være ett av de hardeste materialene som finnes, og dette er noe jeg selv har valgt å betale ekstra for på min Fenix 3 og min Fenix 5 X med det resultatet at de aldri har fått noen riper, selv ikke under rimelig tøff bruk på tur.

Nytt i tactix 7 serien er at klokkene leveres med både berøringsskjerm og et grensesnitt som styres av knapper. De tradisjonelle knappene fungerer som ved bruk av tidligere modeller, samtidig utvides brukervennligheten med at den nye responsive berøringsskjermen gir rask tilgang til ulike valg og funksjoner.

Og for dere som er særs opptatt av nattsyn, tactix 7 serien leveres også med en ny innebygd multi-LED-lampe som raskt gir tilgang til et sterkt og stabilt lys i både grønt og hvitt. Å benytte det grønne lyset for å tilpasse seg omgivelsene på nattestid kan være foretrukket.


Batteri tid.

Hele tactix 7 serien leveres med fantastisk batteritid.

Og takket være utviklingen av solcellelading kan tactix 7 modellene med solcellelading gi opptil 37 dager batteritid i smartklokkemodus.


Helse- og treningsfunksjoner

actix 7 serien er utviklet for å benyttes døgnet rundt og leveres med  alle Garmins velkjente og avanserte helse- og treningsfunksjoner.

Dette  inkluderer Pulse Ox og målinger som puls på håndleddet, respirasjon,  stress, Body Battery energimåling, metabolsk alder og Sleep Score som viser avansert søvnregistrering4.

Klokkene i tactix 7 serien er også kompatible med andre Garmin enheter som inReach Mini 25og hundesporingsenheter som Alpha 10.

Ved  hjelp av Garmins avanserte treningsteknologi kan tactix 7 hjelpe deg  med å nå dine treningsmål.

I tillegg til at klokken er preprogrammert  med dedikerte aktivitetsprofiler for alt fra jakt til klatring, styrketrening og mer har tactix 7 serien verktøy som kan hjelpe deg med å  løfte prestasjonene til et nytt nivå.

Disse verktøyene måler prestasjonsnivå og gir videre råd for restitusjonstid med faktorer som  baseres på treningsintensitet, stress, daglig aktivitet og søvn for å  fortelle hvor mange timer som behøves til man er klar for neste tøffe trening.

Daglige forslag på treningsøkter baseres på treningshistorikk  og døgnkontinuerlige målinger, og gir videre forslag på treningsmengde,  status og generelt kondisjonsnivå.

Foto: Garmin Nordic Norway AS

Med støtte for multibånd GNSS kan man benytte flere satellittfrekvenser, for bedre posisjonering i krevende terreng.

Samtlige tactix 7 klokker er preprogrammerte med topokart, i tillegg er det mulig å laste ned flere ulike internasjonale kart gratis.

Klokkene er også preprogrammerte med Public Land Boundaries kart, SkiView kart og mer enn 42 000 internasjonale golfbanekart.


Hentet fra Garmin Nordic Norway AS

Garmin | Norge | Hjem
Leverer innovativ og verdensledende GPS-navigasjonsteknologi på markeder for fly, marine, sport, friluft, helse og aktivitetsmåling og mobilapplikasjoner.