Juli 2022 // Månedens oppsummering.

Denne månedens høydepunkt er veldig lett å plukke ut, det var en tur med min datter og barnebarn til et «hemmelig» vann i Froland.

Juli 2022 // Månedens oppsummering.
GPS oppdatert og lesestof på plass :-) 

Planen med denne posten er å lage en listen oppsummering av ukene som har gått, så dette blir et innlegg for de som vil bli litt bedre kjent med oss, uten at det blir for privat.

Så også månedens utvalgte podcast episode, video og låt i bunnen av posten 😎


Denne månedens høydepunkt er veldig lett å plukke ut, det var 9-10 juli da mitt barnebarn var med på sin første overnatting i telt ute i skogen oppe i Froland.

Det var en tur til et «hemmelig» vann der oppe kun en km å gå, og med en flott gapahuk som vi hadde fått «tillatelse» til å benytte.

Jeg lager nok en liten post av dette etterhvert, men det blir lite med bilder da min datter ikke ønsker bilder av sin datter på nettet. Det ble en flott tur med min datter, mitt barnebarn og King Kenny og meg.


To bøker har jeg også fått i bursdagsgave, begge to stod helt på toppen av ønskelisten.

Den ene er vel favorittboka til Jens Kvernmo og er boka «Pelsjegerliv» skrevet av Helge Ingstad. Jeg begynte så smått å lese den, men la den den fort bort igjen da dette mest sannsynlig er en flott bok å lese på tur, i teltet eller i lyngen. Så den blir med i sekken når jeg stikker ut på tur neste helg :-)

Den andre boken er noe helt annet, det er en bok skrevet av Øystein «Pølsa» Pettersen som Hadler om å lyktes med det du gjør, den heter helt enkelt: «Helt Konge!»

 

Jeg var også invitert bort på grillmat hos hele familien til min datter tidligere denne uken, da fikk jeg også truffet faren til min svigersønn skikkelig for første gang. Det ble en kjempe hyggelig ettermiddag på Fevik.

 

Denne måneden så tok jeg ut to feriedager der jeg og broderen hadde planlagt en tur opp til Rågeloni i Setesdalen, men værmeldingen ble så dårlig at vi avlyste dette. Ikke vits i å sitte på ei strand i regn å tåke 1000 moh når en kan kose seg ved kysten heller. Så da ble det endring i planene og det ble en veldig lang hjemme helg med Frankrikes GP på i stedet for.

Værmelding for den helgen vi planla tur til Rågeloni i Setesdalen

Det er mye hjemmekontor om dagene, det er liten vits i å kjøre over 10 mil hver dag for å sitte på kontoret i Søgne når alle er på ferie og dieselen koster 27 kr per liter.

Jeg har også byttet bil denne måneden, min kjære Ford Kuga ble offer for drivstoffprisene og er nå byttet ut i en Volvo V60 Hybrid. Jeg sparer ca 30% i drivstoffutgifter på dette byttet, dette gjelder veien til og fra jobb, på rikse kjøring så sparer jeg mye mer :-)

Ford Kuga 2012
Volvo V60 Hybrid 2015

GPSn er nå oppdatert og ruten jeg og broderen skal gå sammen på vår noe sene ferie er nå lagret på denne. Turen er planlagt til å gå fra Hovstøyl og ned til Dølemo, så får vi krysse fingrene for at værgudene er med oss på sommerferien i september :-)


Jeg ønsker også å dele den podcast episoden, videoen og låten jeg har satt mest pris i måneden som gikk i disse postene. (Dette kan være både gamle og nye videoer og sanger)

Månedens podcast episode er fra Statsskog sin Jakt- og fiskepodden. Jeg må innrømme at min nye nabo kikket litt rart på meg når jeg satt på terrassen å hørte på denne 😀

#166 - Kulevalg, Våpenvalg og Jakt tider.


Månedens video for meg blir denne: James Corden visits Jay's Garage


Den låten jeg har hørt mest på får plass i min splitter nye Spotify spilleliste som per nå kun inneholder denne ene sangen, Rattle That Look med David Gilmour


Johnny 's bookshelf: currently-reading

A Promised Land
tagged: currently-reading
Mansell: My Autobiography
tagged: currently-reading
I am Zlatan Ibrahimovic
tagged: currently-reading
Voyager
tagged: currently-reading
Life to the Limit: My Autobiography
tagged: currently-reading

goodreads.com