Nimsdai Purja

Jeg håper dere setter pris på dette innlegget som er litt utenom det vanlige, og at dere ser frem til å se filmen etterpå, jeg kan virkelig anbefale denne :-)

Nimsdai Purja
Photo by Martin Jernberg / Unsplash


Den nepalesiske fjellklatren Nimsdai Purja toppet alle 14 topper i verden som er på over 8000 meter på seks måneder og seks dager!

Den forrige rekorden var på 7 år!

I denne Netflix filmen så viser han hva som er mulig hvis du tror på deg selv, for en utrolig prestasjon dette er! Ingenting er umulig sier han, og det beviser han vel her.

Dette hadde ikke jeg fått med meg nå om ikke det var for LinkedIn, men jeg hadde vel fanget den opp på Netflix etterhvert.

På LinkedIn så lå det også en link til et intervju, på engelsk selvfølgelig :-)

Jeg legger inn traileren til Netflix filmen og link til intervju, og prøver samtidig å legge inn posten fra LinkedIn slik at rett person blir «kreditert» for dette innlegget som er litt annerledes enn det jeg normalt sett poster her på bloggen min.

Det er fult mulig at det kan komme flere innlegg fremover som ikke nødvendigvis er fra mine turer :-)

Jeg håper dere setter pris på dette ser frem til å se filmen, jeg kan virkelig anbefale denne :-)


 

Nepali mountaineer Nimsdai Purja summitted all 14 of the world’s 8000 - Nicolai Tangen on LinkedIn | 59 comments
Nepali mountaineer Nimsdai Purja summitted all 14 of the world’s 8000-meter peaks in six months and six days! The previous record was 7 years and 310 days... 59 comments on LinkedIn