Olandsbu tur

Ovenfor hytten er er det 3 små tjern, om det er fisk i de tviler jeg litt på, men det må vi finne ut en annen gang :-)

Olandsbu tur
OBS: Det er dessverre ikke tillatt med hund på hytta.

Litt misvisende tittel siden vi ikke benyttes oss av DNT hytten Olandsbu.

Grunnen til at det ble akkurat hit er helt tilfeldig og skyldes fine bilder på UT.no og at det måtte være en lett og kort tur siden jeg skulle teste ut min nye Gregory Baltoro 95 Pro ryggsekk.

Olandsbu
På UT.no finner du merkede ruter, turforslag, hytter og turmål over hele landet - på fjellet, i skogen og ved sjøen. Bli inspirert, planlegg og dra på tur!

Inne i Olandsbu, som dere ser så er hunden i bildet er en spøkelse hund, så pass på barna!

Vi tilbrakte natten her oppe i vårt Helsport Reinsfjell Superlight 3 telt som vanlig, det er noe med det å sove i telt når vi er på tur, og iallefall når en har med seg sin egen hund.

-

På natten så var det nok nede i minus 5 grader, og det ble litt kaldt for en valp, så da måtte min Rab jakke fungere som sovepose for han. Jeg har bestilt et Jervenhi til han, men det er enda ikke ankommet så det blir ikke med før på neste tur.

Det er liten halv times gange opp til DNT hytten Olandsbu

I løpet av kvelden så var det sol, regn, sludd og til slutt snø og hagl, men det det var stort sett opphold og fint mellom de korte bygene.

Med det samme solen gikk ned så ble det skikkelig kjølig, og om natten så blåste det kraftig og det snødde også tett flere ganger. Vi hadde heldigvis tatt høyde for dette slik at de fleste sider av teltet var i le, vi satte opp teltet bak en liten fjellknaus siden vi viste hvilken retning det var meldt at vinden skulle komme fra.

Det ble Real Turmat og kaffe med litt godt i utpå dagen, vi var her oppe fra tidlig på lørdagen til søndags formiddag.

Telplassen valgt ut ifra værmeldingen.

Det er ikke så mye mer å skrive, vi hadde en flott helg med mye god "trening" av Kenny uten forstyrrelser, vi traff faktisk ingen mennesker eller dyr det døgnet vi var der, kun masse stor skogsfugl :-)

Ovenfor hytten er er det 3 små tjern, om det er fisk i de tviler jeg litt på, men det må vi finne ut en annen gang :-)
Vis større kart